13.02.2023.

18:30

Foto: Pixabay

Magazin

DA LI VREDE TOLIKO? On rastavlja dizajnirane torbe u sitna crevca, zapratite ga! (VIDEO)

Koliko puta ste se pitali da li neka skupa kožna torba zaista vredi investicije? U kojoj (sraz)meri plaćamo kvalitet, dizajn, ime - a svi znamo da plaćamo sva tri kada se radi o dizajnerskim komadima i to je sasvim u redu. Ono što nije u redu, jeste kada neka stvar ne ispuni standard koji bi trebalo, a to se dešava sve češće... Tu na scenu stupa tašner ili preciznije stručnjak za kožu Volkan Jilmaz koji je izdigao kontrolu kvaliteta bredniranih torbi (ali i novčanika, cipela i ostalih proizvoda od kože) na potpuno novi nivo. 

On seče i para, pali kožu, testira kožu od koje je napravljen svaki komad koji je tog dana na programu. Njegovi videi su skoro poput neke obrazovne emisije koja se bavi ispitivanjem standarda luksuzne kože, a sve u cilju da se obrazuju šira javnost i kupci kako bi donosili informisane odluke i kako bi se stalo na put stavljanju imena brenda iznad kvaliteta (tamo gde se ove dve stvari ne poklapaju), prenosi buro

Jilmaz pak ne drži nikome slovo, niti je jednostran i uvek iznosi prednosti jednako kao i mane, kako bismo sami mogli da donesemo svoje zaključke i odlučimo šta zaista želimo. Udobno se smestite i skrolajte po nalogu @tanner.letherstein, svi odgovori (i brendovi) su tu.