Autor: Informer.rs

14.02.2023.

15:40

Foto:

Magazin

MANEKENKE ŠETALE POTPUNO GOLE! Revija je izazvala lavinu komentara, ljudi nisu mogli da veruju šta gledaju (FOTO/VIDEO)

Modeli su kreirani tako da slave žensku figuru u svakom izadnju. Manekenke su bile različitih oblika tela i veličina, hrabro su prošetale pistom noseći na sebi samo specijalne trake za telo, ostavivši malo toga mašti na volju.

Svaka manekenka imala je drugačije pozicionirane trake. Neke su imale više, dok su druge imale manje. Neke su nosile ukrase u vidu lančića ili rese, a neke su bile oblepljene klasičnom crnom trakom, takođe su se našle tračice u ljubičastoj, zelenoj i zlatnoj boji.

Dizajner Džoel Alvarez iz Majamija, poreklom Kubanac stoji iza ideje brenda Black Tap Project. Sebe opisuje kao tvorca pravca 'tape art'. Svoje dizajne je nudio lokalnim pevačicama - morao je da napravi takav dizajn koji se neće raspasti i sa sigurnošću će prekriti najintimnije zone tela.

Usavršio je tehniku i izumeokvalitetan i čvrst materijal koji ne može lako da se odlepi. Polako je njegov biznis postajao sve popularniji, a na kraju je stigao i do Nedelje mode!

Njegova veština je postala definitivno unosan poduhvat - karte za svoje revije prodaje po ceni od 99 dolara, a u cenu je uključeno VIP iskustvo u  bekstejdžu, odnosno posmatranje na licu mesta kako stvara svoje kreacije na modelima.

Alvarez prodaje i ove lepljive trake za telo na svojoj stranici, a cene se kreću od 9, 99 do 29, 99 dolara po dizajnu.