23.02.2023.

18:50

Foto: pexels.com

Magazin

MUŽ TI JE TEŠKI BOLESNIK! Žena otkrila šta je muž uradio njihovom ljubimcu - zbog ovoga planira razvod!

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, žena je podelila svoju tužnu priču, kako je suprug odveo bolesnog psa, bez njenog odobrenja:

- Imamo psa starog 15 godina i on ima zdravstvene probleme zbog godina, juče sam došla kući sa posla i nije ga bilo. Moj muž mi je rekao da ga poveo negde da ugine, jer je star i muči se. Pas je normalno hodao, jeo je i pio, samo je imao bolove zbog starosti (za koje sam mu davala tablete, koje mi je dao veterinar i nakon toga mu bude bolje). Muž neće da mi kaže gde ga je poveo i besna sam. Pas nije bio na samrti, može da živi još par godina sigurno, uz terapiju. Želim da taj pas umre okružen porodiciom koju je čuvao i voleo toliko godina, a ne sam na ulici, uplašen i smrznut od zime. Plačem danima, jer volim tog psa. Tražila sam ga. Ako ga ne nađem, razvodim se - napisala je ova žena i dobila nekoliko komentara:

Informer

žena plače

- Muž ti je teški bolesnik, ako bilo kom živom biću može nešto tako da uradi, užas. Nemam reči iskreno, kad ovako nešto pročitam, ne znam da li se zapitate sa kim zivite i kakav je to čovek. Zgrožena sam.

- Znači bio bi on izbačen na ulicu istog momenta.

- Da je muž voli, ne bi mogao ovako nešto da joj uradi. Nije poenta pas, nego što on može njoj ovo da uradi i onda da je gleda kako plače i da ne uradi ništa.

A bilo je i komentara ovog tipa:

- Muž je uradio što je najbolje. Tog psa se trebalo rešiti.

Šta vi mislite o ovome?