Autor: Informer.rs

24.02.2023.

09:00

Foto: pexels.com

Magazin

DA LI JE OVO NAJVRELIJA STJUARDESA NA SVETU!? Danijela je obišla ceo svet, a onda je pred pilotom povukla šok potez (FOTO)

Tako je rešila da okuša sreću na kanalu Babestation, a ove godine je proglašena za najboljeg modela na toj stranici.

- Ne kajem se što sam radila kao stjuardesa. Obišla sam svet, a redovno bih tokom leta praznila ormarić u kome je vodka. Te letove najviše pamtim, po tri flašice vodke dnevno. Tada sam prvi put uvećala grudi - rekla je Danijela i otkrila zašto je izvela rizičan potez i pred pilotom na letu pokazala nage grudi:

- Sećam se da sam pilotima donela kafu, a kolega koji je upravljao avionom mi je dobacio da mu nešto izgledam drugačije. Odgovorila sam mu da sam uvećala grudi, podigla majicu i pokazala mu ih! Jedva se sabrao, budući da je upravljao avionom - ispričala je Danijela.

Želja joj je da bude kraljica silikonskih grudi

Ova devojka, ozbiljno je shvatila predlog svoje prijateljice i odlučila da proputuje svet kako bi okušala sreću na kanalima za odrasle.

- Konkurencija kod tih sadržaja je zaista velika. Rešila sam da pokušam i upravo tamo sam stekla pravo bogatstvo. U međuvremenu sam dodatno uvećala grudi i zaista su mi ogromne. Ipak, uskoro planiram još da ih uvećam.

- Moja želja je da budem jedna od kraljica najvećih silikonskih grudi na svetu. Ponosna sam što sam posle 12 godina proglašena za najuspešniji model kanala Babestation. Krenula sam sa plasiranjem sadržaja i na OnlyFans platformi, koja je sve uspešnija. Upravo zato želim još da uvećam grudi kako bih privukla dodatne fanove - rekla je Levijeva.