Autor: Informer.rs

29.03.2023.

11:05

Foto: Freepik.com

Magazin

6 MODNIH AKSESOARA KOJI ĆE OBELEŽITI PROLEĆE 2023! Izaberite tašnu po svojoj meri (FOTO)

Ako želite da budete u trendu ovog proleća, onda možemo da vam otkrijemo kakve torbe i nakit će biti aktuelne u ovom periodu godine.

 XXL TORBE

Iako je modna industrija uživala u plasiranju mikro-torbi poslednjih nekoliko sezona, za 2023. godinu važiće parola „veće je bolje“. Velik tote tašne bile su zastupljene u kolekcijama Chloe, Jil Sander, Bottega Veneta i Bally, a mi već pakujemo sve - od laptopa, preko IQOS-a sa svim svojim dodacima, do nesesera sa šminkom. Ko može da ne obožava spoj estetike i praktičnosti?

BALETANKE

Baletanke su bile apsolutno jedan od najtraženijih trendova cipela u 2022, zahvaljujući brendu Miu Miu, čija je satenska verzija postala hit na Instagramu trendseterki. Za proleće 2023, opsesija se nastavlja u intenzivnim u metalik bojama i potpuno nepredvidivim materijalima (ne zaboravite samo da treba da budu što mekanije – poput onih pravih – za balerine!).

Informer

SREBRO

Nakon sezona i sezona potpune dominacije žutog zlata, došlo je vreme da ponovo prigrlimo srebrne komade. Glomazne srebrne ogrlice, minđuše i narukvice krasile su nebrojane revije za proleće-leto 2023, a već ih vidimo na policama high-street radnji. Pored standardnih dodataka, iznenadite sveprisutne stylish IQOS 3 Duo maskom u kombinaciji srebrne sa živim bojama i birajte bolju alternativu klasičnih cigareta.

Informer

 

BUCKET HAT

Ako ste bili u nedoumici, šeširi se vraćaju za 2023! Videli smo sve – od slatkih, heklanih iteracija do onih najelegantnijih, a posebno su popularni on sa logotipom brendova (imamo jedan Fendi favorit…). Pogledajte revije Carolina Herrera, Etro, Paul & Joe, i inspirišite se.

Informer

RUŽE

Možda nema zvaničnog dokaza da je jedan od omiljenih brendova Magda Butrym započeo popularizaciju najlepšeg cveta, ali kada su to učinili i Alessandra Rich, Acne Studios, i mnogi drugi, zvanično smo dobili trend. Međutim, ovog puta ruža nema simboliku romanse, već odvažnog glam rocka. Zakačite je na korset, kaiš, ili je iskoristite kao čoker oko vrata, piše Elle.rs

DUGE RUKAVICE

Da li postoji ijedan modni outfit koji neće izgledati beskrajno stylish kada mu dodate duge crne lateks rukavice? Opera gloves su svuda, i ovde ne mislimo samo na strane, već i na domaće brendove. Od PVC-a i kože do organze i satena, imamo najrazličitije verzije koje čine savršen match jednostavnim haljinama, ali i sakoima i košuljama.