Autor: Informer.rs

14.04.2023.

17:00

Foto: printscreen instagram/missmothership

Magazin

PRODAJE KORIŠĆENI DONJI VEŠ I PRLJAVE ŠTAPIĆE ZA UŠI! Mesečno zarađuje 1800 evra (FOTO)(VIDEO)

Bivša striptizeta počela je da prodaje svoju odeću, uključujući korišćeni donji veš i čarape, ali je ubrzo pronašla još unosnije stvari. Kaže da sada zarađuje do 2.000 dolara mesečno (1.815 evra) nakon što je počela da prodaje svoj asortiman pilinga za kožu, pljuvačke, noktiju na nogama...

- Najskuplja prodaja mi je bila kada sam prodala polovnu spiralu za četiri cifre - otkrila je ona.

Preduzetnica je rekla da njena zarada varira između 500 i 2000 dolara (453 i 1815 evra) mesečno.

- To je sve zbog moje dugačke liste. Tu je donji veš, čarape, nokti na nogama, dlake na telu, pljuvačka, ušni vosak, vate, kese za smeće, jastučići, pa čak i korišćene maske za lice. Ali najčudnije što su me pitali je toalet papir ili sažvakana hrana - rekla je Rebeka.

Većina njene porodice i prijatelja ne pitaju za detalje njenog posla.

- Prijatelji su mi velika podrška, a neki su me i uključili u posao, iako je njihova reakcija u početku bila šokantna. Sve što prodajem je bezbedno i uz saglasnost - kaže Rebeka.

Rebeka često deli video zapise o tome šta prodaje. Na nedavnom snimku otkrila je da je prodala komplet maskara za nokte za 300 dolara (272 evra), ali i da je kupac postavio vrlo precizne zahteve, piše Dejli mejl.

- Danas sam prodala isečene nokte na nogama, a kupac je posebno hteo da ih pomeša sa prašinom za đubriva, pa je pažljivo mešamo - objasnila je ona.

Tagovi:
Žena Zarada prodaja šokantno magazin