16.04.2023.

11:08

Foto:

Magazin

MUŠKARCI SA DUGIM VEZAMA SU BOLJI U KREVETU? Devojka došla do zanimljivog zaključka, caka je u ovome!

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila zaključak do kojeg je došla, vezano za muške performanse u krevetu:

- Zaključila sam da su muškarci koji su bili u dugim vezama bolji u krevetu od onih koji su samo imali više partnerki. To je zato jer kada si u dugoj vezi imaš veću vrstu intimnosti i razgovarate, jedno drugo učite o tome šta vam prija i šta volite i tako se stvori "veština" tokom sek*a. A ovi koji samo imaju se*s na jedno veče ili su imali 30 partnerki, a ni sa jednom nisu imali vezu dužu od mesec dana, oni nemaju pojma i nijednu od njih nisu zadovoljili. Makar to ja mislim, jer sam bila sa par likova koji važe za šmekere i imali su mnogo cura, bili su očajni u krevetu. To su mi bila najgora iskustva. Najbolja se*sualna iskustva sam imala sa onima koji su izašli iz dugih veza. Jedan muškarac koji se tek razveo mi je pomutio pamet tokom sek*a, bio je pre mene 10 godina u braku, a drugi je izašao iz veze od 6 godina i znao je sve šta će da mi prija. To su mi dva najbolja iskustva i obojica su bila u dugim vezama pre mene. Možda grešim, ali takav sam utisak stekla - napisala je ova devojka i dobila nekoliko komentara:

Informer

intimni odnosi

- Sasvim logično, što te to čudi. U kratkim vezama se samo istresu u ženu, boli ih uvo za nju. U duzim vezama se uglavnom trude oko partnerke.

- Moj bivši bi te razuverio.

- To je sve individualno ne mora da znači, ali logično je da ako je neko bio 6 godina u vezi, taj je u tih 6 godina imao odnose bar 300 puta i imao je priliku da se upraksa, za razliku od nekog ko nije ništa tako par godina.

Šta vi mislite o ovome?