Autor: Informer.rs

28.04.2023.

17:00

Foto: Pixabay

Magazin

DEVET MILIONA PREGLEDA! Snima dečka kako hrče i od toga zarađuje! (VIDEO)

Njegovo glasno hrkanje počelo je da je nervira, a ona mu je objasnila da zbog toga ne može da spava, a on je odgovorio da "nije tako loše". Tada se odlučila na neobičan potez da ga ubedi da zaista glasno hrče. Snimala je kako hrče svog dečka.

- Uvek bi to poricao, pa sam, naravno, uradio ono što sam morao. Snimio sam dokaz i snimio audio jer bi video bio zaista jeziv. Kada sam mu pustio video, mislio je da je smešno , pa sam nastavila da ga snimam kad god sam imala priliku - rekla je ona.

Devojka je došla na briljantnu ideju da zaradi od hrkanja svog dečka i zamolila svoje prijatelje muzičare da naprave pesme od audio zapisa. Kada je projekat završen, objavila je pesme na Spotifaju.

♬ original sound - Ana

Viralni hit

Kanal je postao hit i prati ga 16.800 ljudi koji žele da slušaju nečije hrkanje, a najpopularnija pesma je jednominutni klasik Light Snoring. Kaže da je ranije mrzela njegovo hrkanje, ali sada kada je uspela da unovči 32 dolara, to joj više ne smeta.

Snimak u kojem je ispričala priču o hrkanju sakupio je više od devet miliona pregleda, a Tiktokeri su oduševljeni njenom idejom i ostavili su komentare:

- Ovo je genijalno! To ću uraditi sa hrkanjem mog muža. 

- Baš sam ljubomorna, moj dečko ne hrče.