Autor: Informer.rs

10.05.2023.

09:00

Foto: Foto: Tanjug

Magazin

DOSTA MI JE.... Evo šta je princ Hari rekao USRED KRUNISANJA kralja Čarlsa

 - Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni -  rekao je navodno Hari dok je razgovarao sa suprugom svoje rođake, princeze Eugenije, Džekom Bruksbankom u trećem redu opatije u kojoj je krunisanje održano, što su zaključili čitači s usana.

Nije jasno ko je bio glavni akter njegove žalbe, iako se nagađa da je govorio o kraljevskoj porodici, zbog svih napetosti i zavrzlama oko njegove odluke da da ostavku kao aktivni kraljevski član i objavi vrlo kritične memoare i dokumentarni film.

No isto tako postoji mogućnost da je govorio o medijima budući da je trenutno upleten u pravni postupak Visokog suda protiv nekoliko novinskih izdavača, uključujući Dejli mejl i Mejl on sandej.

 - Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni. To nije idealna situacija -  izjavio je navodno Hari prema tvrdnjama Džeremija Frimana, koji je sve analizirao za San.

Informer

Princ Hari

Na to mu je Bruksbank navodno rekao:

"Ako mogu da učinim da se osećaš bolje, mogu da ti pomognem. Nije to miran život, zar ne?"

Hari je odmahnuo glavom pre nego što mu je odgovorio:

"Njih nije briga."

Suprug princeze Eugenije rekao mu je potom:

"Nemam vremena za to, ne ako je gotovo."

Hari mu je odgovorio:

"To je slučajnost."

Čitači s usana takođe su primetili kako Hari govori Bruksbanku da treba da ide na let kasnije tog poslepodneva, a onda je otišao nekoliko minuta nakon što se svečanost završila.

Hari je nakon odlaska s porodicom u Kaliforniju ostao najbliži Eugeniji i njenom suprugu, dok je s bratom Vilijamom i ocem Čarlsom u nikad gorim odnosima.

Njegovo pojavljivanje u Vestminsterskoj opatiji usledilo je nakon meseci nagađanja o tome hoće li on i Megan Markl doći, a ona je odlučila da ostane u njihovoj kući vrednoj 11 miliona funti u Montesitu u Kaliforniji, sa svoje dvoje male dece Arčijem i Lilibet.