Autor: Informer.rs

11.05.2023.

12:00

Foto:

Magazin

4 MODELA SANDALA KOJE ĆE OBELEŽITI LETO 2023! Budite moderne i stilizovane u svakoj prilici (FOTO)

Bilo da se spremate za odmor ili neku proslavu, uvek možete da se odlučite za lagane i udobne modele koji najavljuju novu sezonu 2023. godine.

Analizirali smo trendove koji su moderni na Instagramu, pa vam predstavljamo četiri aktuelna modela sandala.

2. Sandale s punom petom

Sandale su dobile novu verziju sa punom petom, a ovaj skulptularni dizajn prihvatili su svi - od velikih do high-street brendova.

2. Ultraminimalizam

Quiet luxury je postao izrazito popularan modni koncept koji se odnosi na minimalistički i elegantan stil, koji naglašava kvalitet, bez upadljivih logotipa ili statusnih simbola. Ideja je da izgledate sofisticirano, skupo i nenametljivo. Odaberite luksuznu tašnu,  s crnom odevnom kombinacijom i jednostavnim japankama.

 3. Platforme

Sandale na platformu su i dalje u trendu! Bilo da se odlučite za papuče, sandale ili štikle, platforma im daje moderniji, fashion izgled, a pored toga izdužuju i figuru.

4. Braon sandale

Braon tonovi bili su na svim pistama za proleće/leto 2023, tako da nije ni čudo što je ova nijansa preslikana na sve aspekte garderobe - od haljina i torbica, do sandala. Podjednako svestrane kao crne, lako ćete ih kombinovati uz svaki outfit, a da pri tom uvek izgledaju skupoceno.

Tagovi: