Autor: Informer.rs

24.05.2023.

08:45

Foto: Reuters

Magazin

5 RASKOŠNIH HALJINA SA KANSKOG CRVENOG TEPIHA Pogledajte toalete poznatih koje oduzimaju dah (FOTO)

Haljine viđene na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Kanu odisale su glamurom i ženstvenošću.

Premijeri filma "Firebrand", istorijske drama iz tjudorskog perioda Engleske, prisustvovalo je mnogo poznatih gostiju.

Među njima je bila i glavna glumica iz ovog filma Ališa Vikander, koja je nosila nežnu haljinu brenda Luj Viton u boji kajsije. Haljina je ukrašena štrasom, a glumica je kosu stilizovala u konjski rep. Na crvenom tepihu društvo joj je pravio suprug Majkl Fasbender.

Điđi Hadid je ponela prelepu haljinu u boji kože brenda Zak Pozen. Trapezasta u donjem delu, haljina ima neobične detalje na bokovima. Manekenka je čitav izgled upotpunila upadljivom, masivnom ogrlicom i minđušama.

Britanska manekenka Naomi Kempbel predstavila je nežni izgled zahvaljujući haljini kuće Šanel. Toaletu neobičnog kroja sa ružičastim šljokicama Naomi je upotpunila tipičnim crno-belim Šanel cipelama. Imala je novu frizuru - puštenu kosu sa šiškama, malu crnu torbicu i glomazne naočare za sunce. 

Modna ikona Aleksa Čung ponela je klasičnu maksi crnu haljinu. Upotpunila ju je ogromnom, masiivnom ogrlicom, i ružem jarke boje. 

Tokom Kanskog festivala održana je i dodela nagrada Women in Motion. Na dodeli su posebnu pažnju privukli manekenka Rouz Hantington Vajtli i njen suprug, glumac Džejson Stentam. Oni su elegantno uskladili stajlinge pojavivši se oboje u crnom. Ona je ponela dugu haljinu sa atraktivnim dekolteom, a on crno odelo sa leptir mašnom.