Autor: Informer.rs

30.06.2023.

16:05

Foto: Jazak voda

Magazin

Uz Jazak vodu uživajte u predstojećim letnjim mesecima

Leto je godišnje doba koje mnogi od nas s nestrpljenjem očekuju - vreme odmora, opuštanja i uživanja u letnjim čarolijama. Ukoliko većinu leta ipak provodite radno, predlažemo idealno rešenje i savršen način da spustite temperaturu na vrelom gradskom asfaltu – Jazak vodu koja Vam u svakom gutljaju donosi deo prirode.


U čemu je tajna fruškogorske vode Jazak?

Na prostoru drevnog praokeana Tetis stotinama godina taložile su se krečnjačko-dolomitske stene, koje su sačuvale izuzetnu čistoću i autentičnost prirode u svakoj kapi fruškogorske vode Jazak. Reč je o izvorskoj vodi koja sa dubine od 128 metara do korisnika dolazi bistra i kristalno čista, prolaskom kroz stene zadržava prirodna svojstva – malu količinu natrijuma i izbalansiranu pH vrednost. Zahvaljujući tome, Jazak voda je izuzetnog kvaliteta i pogodna za svakodnevnu konzumaciju. Pravi je saputnik na svakom koraku i omogućava potpunu hidrataciju u vrelim danima. Pored negazirane i gazirane Jazak vode, u asortimanu su i linije vode obogaćene vitaminima i osvežavajućim voćnim ukusima, bez veštačkih zaslađivača, sa aromom mandarine i limuna, zove i aloe vere i šumskog voća. Vitaminske Jazak vode predstavljaju odličan izbor za one koji u toplim danima žele pravo osveženje uz obogaćen ukus vode.

Inovativna ambalaža

Jazak porodica nedavno je postala bogatija za negaziranu Jazak vodu od 0,75 litara, koja pored veće zapremine ima i novi, jedinstven „Smart Sport čep“ koji garantuje da se voda neće prosuti u bilo kom položaju ili pokretu. Na taj način Jazak voda u novom pakovanju postaje siguran „saveznik“ za razne
svakodnevne aktivnosti, bilo da je u pitanju teretana, biciklizam, planinarenje, uživanje u sportskom
danu ili boravak u zatvorenom prostoru, kod kuće ili u kancelariji.


Kvalitet Jazak vode potvrđen je detaljnim analizama iz sedam laboratorija u zemlji i inostranstvu, a
proces proizvodnje je automatizovan, što dodatno doprinosi čistoći i kvalitetu vode. Jazak voda
dostupna je u maloprodajama velikih trgovinskih lanaca i prodavnicama širom Srbije, kao i na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.


Uz Jazak vodu osetite svežinu prirode i na visokim letnjim temperaturama!