11.07.2023.

14:27

Foto: EPAIMAGES

Magazin

Bred Pit je glumac, a ne vinar! Anđelina Džoli ismeva bivšeg muža u novoj kontratužbi

U sporu u kome je Bred podneo tužbu protiv Džoli zbog tajne prodaje polovine njihove vinarije u Francuskoj "Šato Miraval", Džoli je podnela kontratužbu protiv Pita, navodeći da su njegove tvrdnje smešne, prenosi Pejdž siks.

 - Pit je glumac, a ne vinar. On se bavi iluzijama, a ne prljavštinom i grožđem - navela je Džoli u kontratužbi i dodaje da je Pit "pljačkao" vinariju koristeći zaradu za neozbiljne projekte, uključujući renoviranje studija za snimanje.

Džoli i Pit su vinariju kupili 2011. godine i imali su dogovor da niko ne može da proda polovinu imanja bez saglsnosti drugog. Pit je 2014. godine izjavio da je sada farmer i da ga interesuje koja je zemlja najpogodnija za gajenje grožđa, nivo šećera, kiselosti grožđa kao i vreme berbe.

Informer

U tužbi koju je glumac podneo protiv bivše supruge, navodi se da njena odluka da proda svoju polovinu preti da uništi projekat u koji je Pit "uložio sebe", kao i da je prodala svoj udeo u kompaniji, suprotno dogovoru koji su sklopili dok su bili u braku, kako bi mu se inatila nakon što je njihov brak propao.

Pit je u sudskim dokumentima naveo da su Džoli i on imali dogovor da nikada neće prodati svoj udeo u imovini od 30 miliona dolara bez odobrenja druge strane, međutim Pit je u leto 2021. godine preko medija saznao da je Džoli prodala svoj udeo ruskom oligarhu, kojeg je on ranije odbio. On tvrdi da je Džoli u tajnosti sarađivala sa Jurijem Šeflerom, kao i da nije htela da Pitu proda svoj udeo jer je on tražio zajedničko starteljstvo nad decom.