Autor: Informer.rs

09.08.2023.

08:04

Foto: profimedia

Magazin

Prvi intervju Krisa Nota nakon optužbi i skandala: Varao sam ženu, ali to nije zločin

Karijera Nota, kojeg publika pamti kao Zverku iz serije i filmova "Seks i grad", stavljena je "na čekanje" zbog pomenutih optužbi, a on je za USA Today izjavio da se tada "udaljio od njegove supruge, što je za nju bilo bolno i ne daje lepu sliku“, ali je dodao i da "to nije zločin“.

 - Odjednom, mnogi ljudi žele da imaju seks sa tobom. Misliš da bi bilo šteta da to propustiš. Pravdaš se, kao i mnogi muškarci: 'To je samo malo plesa sa strane i zabavno je, nećeš povredio bilo koga, jer niko neće znati za to - naveo je Zverka.

Informer

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje. Poslednja je u javnost sa pričom izašla kantautorka Liza Đentile, koja je rekla da ju je glumac na silu ljubio i dodirivao u njenom stanu u Njujorku.

Ona tvrdi da se incident dogodio nakon što je upoznala glumca u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je druga žena tvrdila da ju je Not napao. Đentile je rekla da poznaje glumca od 1998. godine, a incident se dogodio 2002. godine.

Kaže da ju je Not odvezao kući i tražio da vidi njen stan. Tvrdi da ju je potom gurnuo, poljubio protiv njene volje i uhvatio za grudi.

 - Bojala sam se da istupim o ovome zbog Notove moći i njegovih pretnji da će mi uništiti karijeru -  otkrila je Đentile zašto se ranije nije oglasila.