Autor: Informer.rs

29.08.2023.

14:04

Foto: AP PHOTO

Magazin

Dženifer Aniston otkrila kojim bi se poslom bavila da nije glumica! Ovo sigurno niste znali (FOTO)

Dom Dženifer Aniston pravi je dokaz da popularna glumica ima još jedan talenat. Naime, uređenje enterijera je područje u kome se ona odlično snalazi. 

Otkako je napravila Instagram profil, Aniston je pružila fanovima uvid u svoju privatnost i lični prostor, otkrivši da je veoma zainteresovana za dizajn enterijera.

Godine 2011. Dženifer je kupila je imanje iz 1965. godine, a kuća je estetski bila najudaljenija od onoga što je ona želela. Imanje u Bel Eru vredi 21 milion dolara. Da bi uredila okolinu kuće glumica je okupila tim dizajnera enterijera i eksterijera i sa njima kreirala svoju oazu.

Pedesetčetvorogodišnja Dženifer Aniston je već nekoliko puta govorila o svojoj strasti prema dizajnu enterijera, a nije tajna da bi tu strast možda i pretvorila u karijeru da nije postala glumica.

Dom u kome Aniston živi sa psima prostire se na 8.500 kvadratnih metara i ima četiri spavaće sobe, šest kupatila, vinski podrum i luksuzni bazen.

Kada je ukrašavala svoj dom, shvatila je da je privlače drvo, kamen i bronza, materijali koji imaju pravu suštinu i dubinu.

- Bez obzira koliko je nešto lepo ili glamurozno, mora biti toplo i privlačno da biste se osećali dobro u prostoru. Pored toga, komad nameštaja treba da izgleda seksi, ali udobnost je i dalje na prvom mestu -  rekla je Dženifer.