16.10.2023.

17:20

Foto: profimedia

Magazin

Povratak na turneju nakon ozbiljne bolesti! Madona u svom stilu u korsetu i donjem vešu (FOTO)

Madona je započela turneju "Celebration" u Londonu nastupom koji je dokazao da su njena energija, harizma i apetit za kontroverzama malo splasnuli nakon četiri decenije karijere i suočavanja sa ozbiljnim zdravstvenim problemima ranije ove godine.

Muzička zvezda pronađena je bez svesti u njenom stanu u Njujorku u junu i odvedena je u bolnicu, gde je lečena od ozbiljne bakterijske infekcije.

- Zaista sam iznenađena što sam stigla ovako daleko. I to mislim na više nivoa - rekla je ona fanovima u O2 areni.

Scena je postala modna pista

U korsetu i lančićima koji su obeležili njen proboj na muzičku scenu otpevala je "Into The Groove" pre nego što je problem s ozvučenjem primorao da se osvrne na svoje početke u Njujorku.

S prerađenom pesmom iz 1983. "Holiday" oživela je hedonističko slavlje njujorške klupske scene pre AIDS-a i odala počast onima koji su umrli.

Religiozne slike sa primesama seksualnosti koje su je uzdigle od muzičke zvezde do ikone pop kulture bile su pozadina za "Like a Praier", dok je hit iz 1990-ih "Vogue" pretvorio scenu u modnu pistu.

Prokomentarisala situaciju na Bliskom istoku

Madona se osvrnula na situaciju na Bliskom istoku, rekavši da se u svetu dešavaju mnoge sulude stvari kojima je bolno svedočiti.

- Iako su nam srca slomljena, naš duh ne može da bude slomljen - dodala je ona.

Sedmostruka dobitnica Gremija odložila je severnoamerički deo svoje turneje za početak decembra, a kako je bilo na koncertu u Londonu i šta je kraljica popa odabrala od scenske garderobe POGLEDAJTE U GALERIJI: