23.10.2023.

10:35

Foto: printskrin You tube

Magazin

Vratio se iz mrtvih! Priča od koje će vam se dići kosa na glavi - Čovek je umro na operacionom stolu i tvrdi da je video Boga (VIDEO)

Skot Dramond, sada u kasnim šezdesetima, imao je samo 28 godina kada je iščašio palac u nesreći na skijanju i trebao je da se podvrgne rutinskoj operaciji kako bi sanirao povredu.

Ali, jedna od medicinskih sestara u operacionoj sali napravila je propust tokom operacije i on se prisetio kako je vrištala "Ubila sam ga!" dok je trčala iz sobe.

Govoreći za Prioritize Your Life, on je rekao da je sledeće čega se seća bio nekakav čudan osećaj u ruci, i odjednom je lebdeo iznad svog tela gledajući dole na operacioni sto.

Informer

- Gledao sam svaki šav koji mi je stavljen na palac - rekao je.

Skot se takođe prisetio osećaja prisutnosti pored njega. Gledajući unazad, Dramond je uveren da je osoba s njim bila Bog. Bezlično biće zatim je prenelo Skota na polje puno veličanstvenog cveća, piše "Unilad".

- Stajao sam u polju gde je osoba koja je bila sa mnom bila odmah do mene, ali nisam mogao da je vidim. Pogledao sam ulevo i tamo su bila neka visoka stabla, i sećam se da su to bila stabla najneobičnijeg izgleda, imala su dugačko deblo s lišćem na vrhu, i bilo ih je puno. Zatim desno od toga, bilo je poljsko cveće, prekrasno poljsko cveće, i bilo mi je do struka. I samo se sećam da sam gledao i video kako je cveće bilo lepo, jer nešto u čemu stvarno uživam je rad u dvorištu i vrtu i upravo sam se setio da su žive boje bile veličanstvene. Sledeće što sam shvatio je da osoba koja me dopratila tamo više nije bila onde i da sam bio sam, ali bilo je tako mirno.

Kada je stigao do oblaka, jedna se ruka provukla do njega i rekla mu:

- Još nije tvoje vreme, imaš još stvari koje treba da uradiš.

Dok se ruka povlačila natrag u oblak, Skot je bio povučen nazad u sopstveno telo i video je kako leži na operacionom stolu. Tada je Dramond znao da mora učiniti nešto bolje sa svojim životom.