14.11.2023.

06:20

Foto: Instagram/bryanjohnson_

Magazin

Kada je pogledao svoje međunožje šokirao se! Ubrizgava krv svog sina u telo da uspori starenje, a sada se podvrgao suludom tretmanu

Otkrio je da je "šokiran" rezultatima tretmana kojima je podvrgao svoje genitalije, piše LADbible.

Brajan troši skoro dva miliona evra godišnje u potrazi za odgovorima kako pomladiti vlastito telo te se ne boji isprobati neke prilično neobične tehnike, pa, između ostalog, u sebe ubrizgava krv svog 18-godišnjeg sina te se drži vrlo stroge dijete od 1977 kalorija.

Brajan je u podkastu "The Diary of a CEO" otkrio da se podvrgao još jednom bolnom tretmanu, a koji je pokazao impresivne rezultate.

Informer

 

- Postoji ta tehnologija, imate štapić i sednete na stolcu, a tehničar koristi taj štapić i u suštini šokira vaše genitalije pomoću akustične tehnologije. To je tehnologija koja ima širok raspon primena, a takođe se koristi za erektilnu disfunkciju - pojasnio je.

Džonson je dodao da trenutno nema erektilnu disfunkciju, što bi mogla biti posledica toga što je podmlađivao i svoje genitalije poslednjih nekoliko meseci. Zatim je objasnio da šokovi, koji nisu električni, uzrokuju mikro-povrede mišića genitalija koji se potom obnavlja te da je to bolno.

Džonson kaže da ukupni tretman na skali bola do deset iznosi sedam, a da iznosi devet kad štapić dođe do glavića. No, kaže da se to isplati pretrpeti jer njegove genitalije sada izgledaju "15 godina mlađe".

- Šokiran sam rezultatima. Sada sam dva meseca pod tom terapijom. Moje subjektivno iskustvo je kao da su mi se genitalije pomladile za 15 godina - kazao je, a na društvenoj mreži X.

Džonson je otkrio da sada ima dužu erekciju, da mu se volumen ejakulata povećao, da maksimalno brzo mokri, da mu se poboljšala pokretljivost spermatozoida itd.