22.11.2023.

13:30

Foto: profimedia

Magazin

Gaće pucaju! Čovek sa najvećim ponosom pokazao čime raspolaže - slika govori više od hiljadu reči (FOTO)

Džona Falkon (53) je vlasnik najvećeg penisa na svetu jednom prilikom objavio je fotografiju iz mlađih dana na kojoj je potpuno nag, a koja je pobrala mnoštvo komentara. 

U komentarima je dodao da je fotografija nastala kada je imao 29 godina, a da je penis na njoj "mekan i samo 20 cm". Džona je prvi put dospeo na naslovne strane pre više od 20 godina kada se pojavio u dokumentarcu "Private Dicks: Men Exposed", prenosi "Daily Star".

Kaže da je njegova muškost toliko velika da je mogao da izvodi oralni seks na sebi kada je bio tinejdžer, a sada ima nove planove da to prenese na velika platna. Obožavaoci su brzo pohrlili u odeljak za komentare i obasuli ga pohvalama.

Informer

 

- "Pa, da budem iskren, lepo stariš i imaš lepe oči", "Ti si kao dobro vino, s godinama samo bolji", "I dalje jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu sa najlepšim očima" , "Mislim da je vreme za ažuriranu fotografiju. Ista poza, ista odeća".

Džona je otkrio da radi na scenariju koji će pokazati njegov penis u punom sjaju. Ranije je glumio u hit serijama kao što su "Soprano", "Zakon i red" i "Melrose Place". Ali uprkos uspehu, Džona kaže da je posao na televiziji često teško naći upravo zbog njegove popularnosti.

- To što sam poznat po svojoj veličini me nekako čini nepoželjnim za film i TV - izjavio je on.