24.12.2023.

20:40

Foto: profimedia

Magazin

Mukice! 'Još smo pod posttraumatskim stresom od prve veze'

Dženifer Lopez nedavno je otkrila da njen suprug Ben Aflek, kao i ona 'oboje imaju posttraumatski stresni sindrom' zbog intenzivne medijske pažnje koju su pretrpeli kada su prvi put bili zajedno.

Pevačica i glumica se trenutno sprema za izlazak svog sledećeg albuma 'This Is Me…Now' - nastavak albuma 'This Is Me…Then' iz 2002. i pratećeg filma, otkriveno je u novom intervju za Varajeti.

Novi film je dokumentarac o njenoj romansi sa Benom, ali je nervoznom čini pažnja koju će neminovno privući.

- Doduše, sada smo stariji. Mi smo mudriji i znamo šta je zaista važno u životu. Takođe smo naučili da nije toliko važno šta drugi misle. Važno je biti veran sebi – objasnila je Dženifer, a u trejler za film Lopezova je uvrstila pismo koje joj je napisao 2002. godine kada su prvi put bili zajedno.

- Kao umetnici, moramo da sledimo svoje srce. Radim nešto za šta možda nisu svi mislili da je najbolja ideja, ali morala sam to da uradim – objasnila je.

Srećni i zaljubljeni

Inače, Dženifer i Ben su prvi put počeli da se zabavljaju nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma 'Gigli' 2003. godine. Ubrzo su postali mamac za tabloide, a veza zvana Benifer završila se nakon što je pevačica otkazala njihovo venčanje 2003. godine.

Dženifer se nedugo zatim udala i razvela od Marka Entonija, sa kojim ima 15-godišnje blizance Maksa i Emu.

U međuvremenu, Aflek je dobio troje dece u braku sa sada već bivšom suprugom Dženifer Garner, Vajolet (18), Serafinu (14) i Semjuela (11), a brak je trajao do 2018. godine.

Romansu su obnovili 2021. godine, a godinu dana kasnije venčali su se u Las Vegasu. Nedavno su proslavili i prvu godišnjicu braka. Iako se često šuška o problemima u njihovom braku, oni na svakom javnom pojavljivanju dokazuju koliko su zaista srećni i zaljubljeni.

Tagovi:
Dženifer Lopez Stres Ben Aflek poznati posttraumatski sindrom