Autor: Informer.rs

17.01.2024.

14:00

Foto: Reuters

Magazin

Žurka na planini! Selma Hajek uslikana u Aspenu u ludom provodu (VIDEO)

Selma Hajek uživa u zimskim šetnjama  i celodnevnim spuštanjima niz snežne padine, a našla je vremena i za zabavu sa ćerkom Valentinom i posinkom Avgustinom.

Meksička glumica je i ovoga puta na društvenim mrežama podelila delić atmosfere sa zimskog uživanja. Ona i njen suprug su za odmor odabrali idealnu skijašku destinaciju koja je omiljena lokacija slavnih i bogatih.

Reč je naravno o Aspenu, u američkoj državi Kolorado, gde je uživala sa suprugom Fransoa-Anrijem Pinoom, ali i sa tinejdžerima – šesnaestogodišnjom ćerkom Valentinom Palomom i sedamnaestogodišnjim posinkom Agustinom Evanđelistom. 

Kako je to izgledalo tokom poslednjeg porodičnog odmora, otkrila je upravo Selma u snimku, koji je zapravo presek svega što se dešavalo tih dana u Aspenu. 

Snimak je prva prokomentarisala nekadašnja manekenka i supermodel Linda Evanđelista napisavši im da se vidi da se dobro zabavljaju.

Salma Hajek, inače, nikada nije krila da je sa posinkom u odličnim odnosima, baš kao i sa njegovom majkom, Lindom Evanđelistom.