28.01.2024.

06:20

Foto: freepik

Magazin

Nije koristila auto par nedelja, a onda - šok! Ono što je zatekla u njemu, ne bi poželela nikome (FOTO)

Jedna žena je postala popularna na TikTok-u, nakon što je objavila svoj ogorčeni snimak, u kojem se zgražavala i psovala zbog svog automobila

Zapravo, kako je objasnila, porodica je kupila novi automobil, zbog čega stari nisu određeno vreme koristili, već su ga držali u garaži, kao rezervu. 

Nakon nekoliko nedelja je odlučila da proveri vozilo, samo da bi ostala u potpunom šoku. 

Unutrašnjost je bila preplavljena buđi. Skoro da nije postojao ćošak, koji nije bio prekriven. Sve je bilo takoreći uništeno, od menjača, sedišta, vrata, volana...

- Kada smo kupili nov auto, potpuno sam zaboravila na svoj Mini, ali ni u ludilu nisam očekivala da bi se ovo moglo dogoditi. Šta da sada radim? Da ga bacim u kantu za smeće ili odnesem na otpad - pitala je nesrećna vlasnica.

Ipak, komentari koje je dobila su bili obećavajući:

- To je vlaga koja se zadržala u kabini, zbog velikih razlika u temperaturi. I meni se to dogodilo, ali to je samo površinska buđ. Temeljno operite i osušite kabinu.

Javio se javio i automehaničar, koji tvrdi da je ovaj mesec obavio već četiri čišćenja automobila od buđi:

- Zbog nestabilnih vremenskih uslova, ovo je normalna pojava u ovo doba godine. Čišćenje nije problem, auto može ponovo biti kao nov, samo proverite da vam voda negde ne curi u kabinu - zaključuje mehaničar.

Kako biste vi odreagovali?