31.01.2024.

18:00

Foto: printscreen instagram

Magazin

Šok transformacija! Beskućnicu sredili u salonu i pretvorili u lepoticu (VIDEO)

Shafag Novruz iz Turske je profesionalni stilista sa iskustvom u šminkanju i pravljenju frizura za neveste. Upoznala je beskućnicu Ritu i bila šokirana koliko je ova žena bila zapuštena. Odlučila je da joj pomogne i pokaže joj kako zaista može da izgleda uz malo pažnje i par trikova. Želela je da joj vrati dostojanstvo i uveri je da nije nevidljiva.

Rita je živela na ulici, depresivna zbog gubitka sina. Živela je sakupljajući flaše i kese. Želela je da nađe posao i sredi svoj život, ali nije imala šanse zbog izgleda. 

Šafag je saslušala njenu životnu priču i to ju je duboko dirnulo. Znala je da će njena fizička transformacija otvoriti vrata u bolju budućnost. Preobražaj je počeo posetom stomatologu, a sledeći makeover je uključivao manikir i pedikir.

Potom je na red došla nega kose, farbanje u plavo i dodavanje ekstenzija za ženstveniji izgled. Rita je otišla na depilaciju, sredila obrve i trepavice i dospela u ruke profesionalnog šminkera.

Kada se pogledala u ogledalo, gotovo da je zaplakala. Rekla je da se oseća lepše i samopouzdanije nego ikada ranije. Nada se da će joj novi izgled i veće samopouzdanje pomoći da pronađe posao, prenosi BrightSide.