08.02.2024.

08:50

Foto: profimedia

Magazin

Svet u šoku! Megan Markl raskrinkana - procurio snimak, optužili je za ozbiljnu stvar (VIDEO)

 

Opšte je poznato da je Megan Markl, pre nego što se udala za princa Harija i dobila titulu vojvotkinje od Saseksa, bila poprilično uspešna glumica. 

Međutim, sada mnogi tvrde da je upravo to svoje glumačko iskustvo iskoristila na sahrani kraljice Elizabete, bake svog supruga.

Iako je ceo svet pratio kraljičinu sahranu 19. septembra 2022. godine, tek nedavno se neko detaljnije pozabavio ponašanjem Megan na ovom događaju. Na društvenoj mreži TikTok, pojavio se snimak u kojem se vidi kako Megan plače i ovo ništa ne bi bilo sporno, da kreator snimka ne tvrdi kako su njene suze zapravo lažne. 

Kako je prikazano, Megan je ovde plakala samo na jedno, levo oko, a u jednom intervjuu je istakla da je savladala lažno plakanje i to baš iz levog oka. 

- Ako ste dobro pogledali njenu fotografiju sa sahrane, suze su tekle samo iz njenog levog oka. U intervjuu koji je dala 2014. napomenula je da je savladala trik lažnog plača iz levog oka - navode korisnici društvenih mreža. 

I dok su jedni ubeđeni da je sve bila samo gluma, drugi su na strani nekadašnje glumice ističući da je zaista bila potresena i da nije bitno odakle su tekle suze, kada su svakako prave.

Pogledajte snimak sa početka teksta, pa procenite sami.