20.02.2024.

14:10

Foto: tiktok/faby.beltrao

Magazin

Stala je na pumpu da natoči gorivo! Kada je skinula kacigu svima su pale vilice - prži asfalt motorom, a prži i muškarce (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju posebno pripadnika jačeg pola. 

Na snmku se vidi kako na benzisku pumpu skreće atraktivan i moćan motor koji je upravljala devojka. Ona je stala da natoči gorivo i odmah privukla pažnju muškarca koji je radio na benziskoj pumpi. Obučena od glave do pete u crni komplet od lateksa koji je isticao njeno izvajano telo. Na nogama je imala crne čizme a na glavi kacigu.

U jednom trenutku je skinula kacigu ispod koje se pojavila prelepa devojka duge crne kose i muškarci su zanemeli. Radnih na pumpi hipnotisano je gledao u nju i nije mogao da skine pogled sa atraktivne crnke. 

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su primetili da motor vozi u čizmama sa visokim potpeticama kako nisu najadekvatnija obuća za vožnju.

- Nisam siguran da su čizme najsigurnije.

- Prelepa mlada dama koja upravlja motorom...divno.

- Kada porastem želim da budem kao ona.

- Radnik na pumpi ne može da prestane da je gleda, kao da je hipnotisan.

- Lepotice, definitivno oduzimaš dah.

- Kakva moćna žena- bili su neki od komentara.

Informer

Fabi Beltrao kako se potpisuje na TikToku je inače iz Južne Amerike i vožnja motorom je njen omiljeni hobi. Njene objave su uglavnom vezane za ovu aktivnost i ona u njima pokazuje kako savladava najduže puteve i vožnje na motoru, čak i bolje od muškaraca.

U svojoj biografiji joj piše "žena mačka motorista" što dovoljno govori o njenom temperamentu i viđenju sebe. Kako je tek onda drugi vide...Ako je suditi po komentarima, mnogi bi želeli da ih ona provoza čak iako se plaše motora.