21.02.2024.

18:00

Foto: Foto: Shutterstock

Magazin

Devojčica iz kofera! Doživela je nezapamćeni užas - na njenim nogama su bili ispisani misteriozni brojevi (VIDEO)

Nezapamćeni slučaj ekstremnog ubistva potresao je tada Francusku. Roditelji devojčice Lole Devijet pozvali su policiju kada im se ćerka nije vratila iz škole

Na njihov užas, njeno unakaženo telo pronađeno je kasnije te večeri u koferu u prtljažniku jednog automobila kod zgrade u  kojoj je živela sa porodicom.

Lolino telo bilo je stavljeno u kofer ispod male gomile posteljine. Ruke i stopala su joj bile vezane trakom, a vrat joj je nekoliko puta bio prerezan. Obdukcija je tada pokazala da je umrla od gušenja. Ona je takođe bila seksualno zlostavljana. Na njenim stopalima crvenim mastilom su bili ispisani brojevi "1" i "0". 


Na snimcima sigurnosnih kamera iz zgrade u kojoj je Lola živela, videlo se da je nesrećna devojčica došla u pratnji nepoznate ženske osobe kasnije identifikovane kao Dobijan Benčired. Kasnije je ista žena izašla iz zgrade sa velikim koferom. 
 

Dobijan je uhapšena i optužena za "ubistvo i silovanje maloletnice mlađe od 15 godina, uključujući dela mučenja i ekstremnog nasilja".  Osuđena je na doživotnu robiju, da bi prošle godine u februaru mesecu bila prebačena u psihijatrijsku bolnicu.