Autor: Informer.rs

02.03.2024.

17:40

Foto: EPAIMAGES

Magazin

18+ "Brate, šta ovo radi?!" Rijana šokirala nastupom, muškarci u delirujumu (VIDEO)


Rijana je nastupila u Džamnagaru u petak i na koncertu otpevala brojne hitove, uključujući 'Umbrella', 'Consideration', 'Stay' i mnoge druge. Ovaj nastup bio je glavni događaj na trodnevnoj zabavi porodice Ambani, koja se organizuje uoči velikog venčanja planiranog za leto.

Rijana se pojavila na bini u Indiji u petak uveče. To je bio njen prvi veliki nastup uživo od  koncerta na "Superboulu" 2023. Snimci ovog koncerta uveliko kruže po društvenim mrežama.

Pevačica je nosila blistavu zelenu haljinu izvezenu perlama. Na kraju koncerta nosila je i ružičasti pokrivač za glavu.

Na snimcima se videlo da je Rijana u dobroj formi, a pošto joj se nazirao stomačić, mnogi su se pitali da li je ona ponovo u drugom stanju.

Porodica Ambani joj se pridružila na bini radi fotografisanja i zagrljaja nakon poslednje pesme.

Koncertu su pristvovali mnogi uvaženi gosti. Pored ostalih, bili su tu  Bila Gejts, Mark Zakerberg i generalni direktor "Diznija" Bob Iger.

U medijima su se pojavile i procene koliko novca je Rajana zaradila na velikoj indijskoj svadbi. Spekuliše se da je zaradila šest miliona dolara. 

Podsetimo, porodica Ambani je navodno potrošila više od 100 miliona dolara za venčanje Anantove sestre Iše 2018. Na toj ceremoniji je nastupila Bijonse.