Autor: Informer.rs

08.03.2024.

09:50

Foto: instagram.com / printscreen

Magazin

Gole grudi seksi policajke masovno se dele u čet grupi: Oglasio se i advokat! (FOTO)

Zanosna lepotica svoju fotografiju u bikiniju poslala je svom tadašnjem dečku, poručniku Marku Riveri, a on je je navodno podelio u čet grupi sa drugim policajcima.

Cela ova priča koja će epilog dobiti na sudu ponovo je postala aktuelna sasvim drugim povodom. 

Naime, kako pišu američki mediji, ona je optužena da je pokušala da omete svoje kolege u vršenju dužnosti dok se nalazila u društvu tadašnjem momka Kelvina Hernandeza (33), optuženog da prodaje drogu.

U parnici pred američkim pravosuđem Barjakarevićeva je kasnije tvrdila da Hernandez nije diler, ali je svakako suspendovana na 30 bez plate, a naloženo joj je i da prekine kontakte sa Hernandezom. 

Informer

Zbog svega ovoga, njena golišava fotografija ponovo je dospela u centar pažnje javnosti, na šta je upozorio jedan sindikalac koji je ispričao da je jedan od policajaca u penziji fotografiju poslao na grupni čet.

Zbog svega se oglasio i Džon Skola, advokat Barjaktarevićeve i najavio tužbu zbog nezakonitog zadiranja u privatnost, ali nije poznato koliku sumu je tražila.

Njujorška policija odbila je komentariše tužbu, ali je u saopštenju navela da "ne toleriše diskriminaciju ili seksualno uznemiravanje u bilo kojem obliku