09.03.2024.

09:52

Foto: AP/Photo

Magazin

Megan Markl otkrila sve o zlostavljanju tokom trudnoće! Detalji koje je podelila slamaju srce: "Bili su okrutni"

Iako bi za svaku trudnicu, taj period trebalo da bude miran, Megan Markl je iskusila velike neprijatnosti, koje su mogle čak i da ugroze njeno zdravstveno stanje. 

Ona je svakodnevno dobijala razne "hejterske"poruke, dok je nosila Arčija i Lilibet, a uprkos tome što je bila svesna da ne treba da dozvoli da je tako nešto dotiče, nije mogla da ide protiv sebe.

Vojvotkinja od Saseksa je nedavno u Teksasu razgovarala o "razbijanju barijera i izazivanju stereotipa", zajedno sa Bruk Šilds i Kejti Kurik.

Megan je govorila o korišćenju društvenih mreža i tvrdila da se većina mržnje na mreži koju je iskusila dogodila dok je bila trudna.

Informer

Megan Markl

- Držim se na distanci od toga zbog svoje dobrobiti, ali najveći deo maltretiranja i zlostavljanja koje sam doživljavala na društvenim mrežama i na mreži bio je kada sam bila trudna sa Arčijem i sa Lili - rekla je Megan i dodala:

- Samo razmislite o tome i zapitajte se zašto bi ljudi bili toliko zli. Nije maliciozno, nego okrutno. Zašto biste to radili kada ste trudni ili kao majka, to je tako nežno i sveto vreme.

U međuvremenu, princ Hari je podržao svoju ženu Megan i tapšao u prvom redu, pored njenog starog prijatelja Markusa Andersona, prenosi DejliMejl.