09.03.2024.

13:43

Foto: Foto: Reuters, Profimedia

Magazin

Zbog večere s Putinom zamalo završila u zatvoru, a mužu je bila dosadna u krevetu! Ovako danas izgleda fatalna glumica (FOTO)

Italijanska glumica Ornela Muti napunila je danas 69 godina, a nema sumnje da je jedna od onih dama kojima su godine samo broj. 

Ona se nedavno pojavila na Nedelji mode u Moskvi, gde je došla kako bi podržala svoju ćerku. 

Nema sumnje da i dalje poseduje onaj prepoznatljivi šarm i seksepil sa početka karijere, kada je oduševljavala sve muškarce. 

Informer

Ornela Muti, slika iz mladosti

Međutim, iako je važila za jednu od najlepših žena, pričalo se da nije bila vatra u krevetu, zbog čega su je partneri veoma brzo ostavljali. 

Na jednom snimanju je upoznala glumca Alesia Orana, koji je bio uporan u tome da je osvoji, što mu je i uspelo nakon nekog vremena. U to vreme su proglašeni najlepšim parom Italije, pa su se i venčali, međutim, nakon 6 godina je usledio razvod.

Zanimljivo je da su je mediji povezivali i sa rediteljem Markom Fererijem, što zapravo nije bila istina, ali par jeste započeo romansu godinama kasnije. 

Na vrhuncu slave, raskida s Fererijem, a ubrzo upoznaje Federika Fačinetija koji ju je obasipao poklonima i ostalim znakovima pažnje. Sa njim je nakon nekog vremena uplovila ponovo u bračne vode, a par je dobio dvoje dece - sina Andreu i kćerku Karolinu.

Ipak, ni njihova idila nije bila dugotrajna, jer su zbog Federikovih prevara, ali i njene navodne nemaštovitosti u krevetu, došli do razvoda. 

O glumici se ponovo pisalo pre nekoliko godina i to zbog utaje poreza, a 2015. osuđena je na osam meseci zatvora ili novčanu kaznu od 30.000 evra jer je odbila da odigra predstavu, da bi večerala s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Godinu dana kasnije podnela je dokumente za dobijanje državljanstva Ruske Federacije.

- Radovala bih se da ruski pasoš dobijem iz ruke Vladimira Putina - kazala je Ornela Muti, a prenose italijanski mediji. Ona je rekla da već ima boravišnu dozvolu i da već mesec dana radi na narednom koraku, dobijanju državljanstva. Treba biti tamo gde postoji budućnost: Rusija je zemlja mojih predaka, moje babe i dede, moje majke. Uvek sam pokušavala da pronađem ruske korene u meni - objasnila je svojevremeno Muti.

Informer

Ornela Muti sada

Pre mesec dana je saopštila da namerava da se preseli u Moskvu, gde želi da kupi stan. Inače, preci Ornele Muti su poreklom iz Sankt Peterburga.