22.04.2024.

11:30

Foto: profimedia

Magazin

Izašla u ovome?! Bjanka Censori prvi put u javnosti nakon fizičkog napada! Da li to Kanje šalje skrivenu poruku? (FOTO)

Nedavno je Bjanka Censori doživela veliki stres i neprijatnost, nakon što ju je nepoznati muškarac takoreći napao, zavukavši ruku pod njenu haljinu, pa uz to poslao poljupce. 

Kako bi odbranio svoju ženu, Kanje Vest ga je udario u lice, a kako navode strani mediji, repera čeka suđenje zbog ovog incidenta.

Kanje i Bjanka su prvi put nakon sukoba uslikani na putu ka jednom spa centru, u Los Anđelesu, a mnogi su primetili promenu kada je u pitanju Bjankino oblačenje. 

Ona je do nedavno šokirala javost svojim polu golim izdanjima, za šta mnogi veruju da je zapravo Kanje odgovoran i da joj on određuje kako će da se oblači. Međutim, za prvo pojavljivanje nakon nemilog događaja, Bjanka je obukla svedeniju kombinaciju, pa se neki pitaju da li je Kanje na ovaj način želeo da pošalje poruku, da je preterao sa provokativnim izdanjima svoje supruge.

Bjanka je ovaj put imala kraći, beli kombinezon, preko koga je obukla prsluk, takođe bele boje, kao i papuče. Kosu je vezala u već standardnu punđu, a rukama je nosila samo mobilni telefon. 

Evo kako je izgledala:

Informer