14.05.2024.

13:00

Foto: profimedia

Magazin

Alarmantno! Nestala Bjanka Censori?! Fanovi progovorili, u sve umešan Kanje Vest?

Obožavatelji Kanjea Vesta uvereni su da reper pokušava da dobije dete sa suprugom Bjankom Sensori, prenosi The Mirror.

Iako fanovi veruju da se Bjanka Censori snašla u ulozi maćehe, jer je u poslednjih nekoliko meseci viđena s reperovom decom, naslućuju da će se uskoro ostvariti i kao majka.

Informer

 

Mediji prenose da kruže glasine kako Kanje Vest i Bjanka čekaju svoje prvo dete jer već neko vreme nisu viđeni u javnosti.

"Zato je prošlo 8372 dana otkako smo videli Kanjea u javnosti jer on ne izlazi bez Bjanke i još ne žele da otkriju da je trudna", "Brinem za Bjanku", "Bjanka nije tu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Korisnici društvenih mreža pisali su da je Kim Kardašijan reperu "dala dopuštenje" da zasnuje porodicu s Bjankom, kao i da joj to navodno ne smeta.

Drugi su istakli da je Kanje u svom zadnjem albumu, "Vultures 1", u jednoj pesmi rekao: "Već znaš da sam impulsivan i da mi je još jedno dete krajnji cilj. 

Podsetimo, Bjanka koja je poznata po provokativnim odevnim kombinacijama već dugo nije viđena u javnosti, a poslednje informacije o njoj pojavile su se u medijima malo nakon fizičkog napada nepoznatog muškarca, sve o tome pročitajte OVDE.