Autor: Informer.rs

04.07.2024.

12:00

Foto: YouTube printscreen

Magazin

Poznata glumica doživela pakao! Na psihoterapiji se prisetila čoveka koji je silovao - Ni to nije sve!

Ešli Džad (56) je jedna od najuspešnijih glumica svih vremena, a kod većine i najomiljenijih. Ipak, njena životna priča nije bila nimalo laka. 

Od ranog detinjstva se suočavala sa raznim traumama, a jedna od skorijih je smrt njene majke, koja je preminula samo 11 dana nakon njenog rođendana. 

- Moj rođendan. Svi koji me vole učine taj dan dragocenim jer moj um stalno računa da je na moj poslednji rođendan mama bila tek 11 dana od smrti. Tako da mi je ovo prvi put bez nje. Stalno mislim na nju. Gledam staru najavu kada sam se trebala da serodim kako s ježnom radošću priča o meni. Sećam se njenog godišnjeg obreda prepričavanja dana moga rođenja, svih detalja koji su joj bili tako dragoceni - započela je Ešli.

Zbog mentalnih problema, njena majka je odlučila da sama sebi oduzme život. Ali to nije bila jedina tragedija, bila je žrtva silovanja i incesta. 

Nju je zlostavljao stariji čovek, a kada je stasala u devojku, silovali su je, a onda ju je rođak seksualno zlostavljao.

Informer

Njegovog imena prisetila se tek nakon psihoterapije. Roditelji su joj se rastali kad je imala 4 godine, a kada im je ispričala šta joj se dogodilo, niko joj nije verovao. Seksualno ju je napadala i njena majka Naomi. Ešli je imala velikih problema kasnije pa je do 18. godine promenila 13 škola i svugde se osećala nepoželjno i nevoljeno. 

U srednjoj školi je pobedila na takmičenju manekenki, a kao nagradu je dobila 2-mesečni ugovor za rad u Japanu. Nadala se novom početku, a naletela je na nemoralne ponude menadžera. Prisiljavali su je na gnusne stvari, ali uspela je da se izvuče i nastavi obrazovanje. U Holivudu je ostvarila zavidnu karijeru, prenosi "People".

- Silovanje sam preživela tri puta. Nakon jednog od njih sam ostala trudna i zahvalna sam što sam uspela da pristupim sigurnom i legalnom pobačaju. Silovatelj je bio iz Kentakija i imao bi očinska prava i u Tenesiju, odakle sam ja. Bila bih mu roditelj kao i čovek koji me silovao -  istakla je. Imena svojih zlostavljača nikada nije otkrila. Glumica je važila za jednu od najlepših žena na svetu, a sada joj prigovaraju da se potpuno unakazila zahvatima i operacijama.