Autor: Informer.rs

15.08.2024.

14:00

Foto: EPAIMAGES

Magazin

Evo koliko tačno princ Hari zarađuje! Daleko je od "praznih džepova"- Zavrteće vam se u glavi od cifri!

Mnogi su se pitali od čega će princ Hari živeti nakon što je okrenuo leđa britanskom dvoru. Iako su mnogi slutili da će "propasti" i biti praznih džepova, istina je potpuno drugačija. 

Kada je napunio 21 godinu, Vilijam i Hari podelili su prvi deo novca iz fonda koji im je namenila baka, kraljica Elizabeta II, oko 7,8 miliona dolara. Hariju je, kako se navodi, pripao veći deo kolača, jer nije prestolonaslednik.

Informer

Hari će drugi deo, 10 miliona dolara dobiti kada napuni 40 godina, mada se čisto sumnja da će Vilijam biti baš toliko velikodušan nakon svega što se dogodilo u porodici. 

Princeza Dajana im je takođe ostavila svoju imovinu. Kada su napunili 25 godina, njeni sinovi su počeli da dele 10 miliona dolara koliko im je bila prepisala. Njima se svake godine isplaćuje određena svota novca. 

Princ Hari je nekada bilo pilot helikoptera, te je pored svega ovoga je dobijao i vojničku platu, a pored toga je nasledio je deo imanja u Kornvolu, kojim upravlja njegov otac Čarls. Međutim, od svega toga je "odsečen" kada se odrekao kraljevskih dužnosti.

Ne treba zaboraviti dokumentarnu seriju koju su Hari i Megan uradili za Netfliks, gde su samim potpisivanjem dobili milione ali i danas im redovno stižu čekovi zbog ogromne gledanosti.