Autor: Informer.rs

15.08.2024.

16:00

Foto: profimedia

Magazin

Bred Pit je uvukao Džordža Klunija u svoj krevet! Fotografije o kojima bruji ceo svet (FOTO)

O novim fotografijama Džordža Klunija i Breda Pita ne prestaje da se priča. 

Slavni glumci snimili su editorijal za magazin GQ.

Na jednoj fotografiji oni ispijaju kafu u krevetu odeveni u pidžame. na drugoj fotki se grle na travnjaku, a na trećoj stoje u vodi u belim odelima, a voda im seže do grudi.  

Slavne holivudske zavodnike u intervjuu nazivaju najboljim prijateljima. Zanimljivo je da su sve fotogrfije nastale na imanju Château Miraval, oko kog se Bred Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli spore već godinama.

Reč je o imanju i vinariji u Francuskoj, prelepom mestu na kom su se Bred i Anđelina venčali pre deset godina, u avgustu 2014.

Ova zajednička imovina je i dalje predmet spora rastavljenih supružnika..Koliko ova vinarija znači Pitu pokazuje to što ne odustaje od sudske bitke protiv Anđeline Džoli, koja je prodala svoju polovinu imanja, a on ju je tužio jer je to učinila bez njegovog pristanka. 

Zanimljivo je i da su Džordž Kluni i njegova supruga Amal pre tri godine kupili imanje u blizini ove vinarije.

Informer

Džordž Kluni je u intevjuu za GQ otkrio da je na snimanje stigao iz svoje kuće i da mu je za to bilo potrebno devet minuta. Bred je pričao je o tome koliko mu prija boravak na ovom mestu u Francuskoj.

– Stvarno pokušavam da uživam u ljudima koji su oko mene i koje volim i da živim. Ne znam kako da ovo ne zvuči izlizano, ali vazduh je svež i trava je zelena - rekao je Bred Pit.

Inače, i Anđelina Džoli i Bred Pit, čiji pregovori o razvodu traju već osam godina, prisustvovaće predstojećem Filmskom festivalu u Veneciji, gde će glumica predstaviti svoj ovi film "Marija", a glumac "Vukove", prenosi GQ.