Autor: Informer.rs

17.08.2024.

12:00

Foto: Foto: EPA Images

Magazin

Novi udarac za princa Harija i Megan Markl! Otkaz im je dao važan čovek - Nije više mogao ovo da trpi!

Već godinama kruži priča da princ Hari i Megan Markl nikako ne mogu da zadrže osoblje i da imaju na tom polju ogromne poteškoće. 

Kada je Hari imenovao Džoša Ketlera za svog šefa osoblja ranije ove godine, rečeno je da je on savršen čovek koji će "voditi" princa Harija" kroz njegovu sledeću fazu".

Međutim ispostavilo se da je Ketler ubrzo, samo nakon tri meseca dao otkaz, usred raznoraznih intriga koje su se izdogađale.

Informer

 

- Džoš Ketler više ne radi za njih - rekao je izvor iz Kalifornije za Daily Mail.

To nikako nije dobro došlo za Harija i Megan jer se očekivalo da će ih Katler pratiti na njihovoj turneriji po Kolubiji, koja počinje ove nedelje. 

Katler je pratio Harija tokom svih njegovih poseta Londonu, takođe je bio sa njima tokom trodevne turneje po Nigeriji, a čuvao je princu leđa i dok se sastajao s vladinim službenicima u toj afričkoj zemlji. 

Sada posle ovog otkaza jasno je da vojvoda i vojvotkinja imaju problem sa zadržavanjem svog osoblja. Naime, od njihovog venčanja, najmanje 18 zaposlenih dalo im je otkaz. 

- Ono što govori sve jeste činjenica da, sve vreme dok sam tamo radio, nisam čuo nijednog sadašnjeg ili bivšeg zaposlenog koji govori da bi ponovo prihvatio taj posao da mu se pruži prilika. A to nisu zaposleni koje su oni pronašli na ulici, mnogi od njih su ljudi koji su se ranije istakli na svojim pozicijama šefova u kompanijama ili nekim drugim visokim dužnostima -  otkrio je jedan bivši član Saseksovog osoblja za Daily Mail.