20.08.2024.

17:00

Foto: Instagram/Instagram video printscreen

Magazin

Otkriveno ko je Zevs! Čovek koji izgledom podseća na grčkog boga i stalno hoda bos - evo kako je stekao milione (VIDEO)

Ilan Tobijana je francuski advokat i internet zvezda, a zanimljivo je da, iako je njegov sadržaj ekstremno gledan, niko nije čuo glas ovog čoveka. Popularnost je stekao snimajući jedan te isti tip videa na njima se vidi kako izlazi iz skupocenih automobila, moderno, ali ležerno obučen i hoda opušteno, ali sa stavom, neretko bos. Iznova i iznova ovi snimci postaju viralni, prikupljajući milionske preglede.

Informer

Ilian Tobian Zevs

Internet zvezda 

Iako je Francuz, ovaj markantni 53-godišnjak neverovatno podseća na grčkog boga, ili bar na njegov prikaz u umetnosti, te nije ni čudo što nosi nadimak Zevs. Njegov atraktivan izgled obara žene s nogu, ali i privlači pažnju medija, a raskošan životni stil koji vodi još je jedna od stvari koja intrigira.

Dugo su Ilana zvali "najmisterioznijim čovekom na internetu", ne samo jer nikada ništa ne govori, već i jer je do slave došao prosto postojeći na internetu. Nije isprobavao bizarne trendove, nije do iznemoglosti pričao o sebi, nije plesao niti pevao, nije jeo ogromne količine hrane, a ipak se nametnuo svetskoj publici.

Mnoge je zbunio koncept zbog kog mu je pošlo za rukom da postane slavan, a mnogi su bili i znatiželjni odakle sav taj novac? Jer svi retki, luksuzni automobili, a čini se da im nema broja, sa snimaka su lično njegovi. Pored toga, Zevs poseduje i privatni helikopter, jahtu sa teretanom i bazenom, nekoliko veličanstvenih nekretnika širom sveta, a čak i nameštaj u njegovim kućama vredi milione dolara.

Informer

 

Odakle Zevsu milioni? 

Iako deluje kao da vodi prilično lagodan život bez puno obaveza, što sad možda i jeste slučaj, on je preko 20 godina radio kao advokat u oblasti nekretnika, postavši jedan od najplaćenijih francuskih stručnjaka tog tipa.

Vremenom je novac počeo da zarađuje na još nekoliko načina, kao agent za luksuzne nekretnine, model i glumac. Ilon se pojavio u nekoliko manje poznatih filmova, ali je imao i epozodne uloge u blokbasterima poput "Da Vinčijevog koda", "Igre prestola" i "Kazino Rojala". Jasno je da je ovaj čovek veoma svestran.

Veoma retko govori ili piše o sebi, ali je jednom prilikom jednom od pratilaca na Instagramu odgovorio na pitanje kako je došao do tolikog novca.

- Mnogo rada, nikada nisam odsutajao - kratko je prokomentarisao.

Nije sasvim jasno da li je Tobijana oženjen ili ne, iako neki izvori tvrde da je u braku i da ima dvoje dece. On sam se nikada nije izjasnio o tome, ali redovno deli snimke sa lepom brinetom Rebekom Vosu, pa se pretpostavlja da mu je ona supruga. Rebeka je na Instagramu upisana kao Afrodita, grčka boginja lepote, a jednom prilikom Ilon je pored njene fotografije napisao:

Informer

 

- Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.

Od francuskih sudova do zvezde društvenih mreža, Ilon Tobijana Zevs pokazao je da nema granica kada čovek prati svoju strast i ima snažno samoopredeljenje.