Autor: Informer.rs

22.08.2024.

11:00

Foto: Printskrin Tik tok

Magazin

Ljudi, ovoliki jezik niko na svetu nema! Izgleda kao obična devojka, ali kada otvori usta nastane haos (VIDEO)

Snimak devojke po imenu Britani, koja demonstrira svoj jezik, brzo je postao viralan. Ova žena iz Hjustona, Teksas, sa jezikom dužine 7,9 cm, postala je Ginisova rekorderka za najširi jezik.

Informer

Britanin jezik je privukao pažnju njene prijateljice, koja je prva primetila njegovu impresivnu veličinu. To je navelo Britani da uporedi svoj jezik sa prethodnim rekorderima, čiji su jezici bili široki 7,3 cm. Nakon što je otkrila da je njen jezik još širi, odmah je kontaktirala predstavnike Ginisovih svetskih rekorda (GWR).

- Kada ljudima pokažem svoj jezik, većina ostane u šoku i smeje se. Dobijam smešna pitanja, ali jedem i pijem kao i svi drugi. Nikada mi to nije pravilo probleme - rekla je Britani u intervjuu za What’s The Jam

Ranije ovog meseca, Britani je zvanično prihvatila izazov i GWR joj je dodelio titulu žene sa najširim jezikom na svetu. U video snimku, koji je podeljen na društvenim mrežama GWR-a, vidi se kako Britani isplazi jezik, pritisne ga, a zatim podigne veliku čokoladicu njime pre nego što lenjirom izmeri njegovu širinu.

Njen jezik, širok 7,9 cm (3,11 inča), sakupio je preko 221.000 pregleda, 9.000 lajkova i stotine komentara.