Autor: Informer.rs

23.08.2024.

14:00

Foto: printscreen

Magazin

Kupila torbicu za 800 dinara, pa unutra pronašla "blago"! Umalo nije pala u nesvest (VIDEO)

Linora Silverman je na društvenim mrežama podelila svoje neobično iskustvo kupovine, koje je daleko od uobičajenog. U lokalnoj prodavnici polovnih stvari, pronašla je torbicu marke "Coach" po neverovatno niskoj ceni od 6,99 dolara (oko 800 dinara).

Međutim, nije ni sanjala da će u toj torbici otkriti pravo blago!

Kupovina iz snova

Torbica je bila prljava, s tragovima šminke, pa je Linora odlučila da je očisti. Dok je pregledala svaki njen deo, iznenadila se kada je na dnu torbice pronašla kovertu sa pismom i 300 dolara u gotovini.

- Čekajte da vidite šta sam pronašla unutra. Torbica je prljava i masna, ali sam mislila da je mogu očistiti - rekla je, pokazujući kamerom unutrašnjost torbice. 

Informer

 

No, iznenađenjima tu nije bio kraj. Nastavila je da prevrće torbicu i otkrila tajni preklop u kojem je bila još jedna koverta.

- Pronašla sam kovertu s novcem - rekla je i pokazala mesto gde ju je našla.

Na koverti je bilo nekoliko rečenica koje su otkrile tužnu priču.

Imam troje dece, a oni će moje stvari dati "Goodwillu" (dobrotvorna organizacija) kad umrem, pa sada stavljam njihovo nasledstvo u svoje omiljene stvari.

Neverovatno otkriće

Priča je dobila neočekivan preokret kada je nastavila da čita pismo.

- Ovu torbicu sam dobila pre mnogo godina, od devojke mog muža. Došla sam kući ranije iz posete roditeljima u Konektikatu. Morala je brzo da ode jer je zaboravila torbicu i cipele. Nosila sam tu torbu svakog dana. Pitam se da li je moj muž znao da je od njegove devojke. Nosila sam je svakog dana i dajem je jer je moja deca neće, zato idi i kupi novu torbu. S ljubavlju, Marta - pročitala je Linora.

Video je brzo privukao pažnju javnosti, a pratioci su joj savetovali da pokuša da pronađe Martu. Istražujući dalje, Linora je otkrila da je Marta poznata u tom kraju po čestim donacijama. Čak je pronašla radnicu Britani, koja je rekla da je Martu srela nekoliko puta. U svakoj stvari koju je Marta donirala, Linora je pronalazila novac i slične poruke.

Iako nije poznato koliko je stvari Marta donirala, Linora je obećala svojim pratiocima da će nastaviti potragu za njom, nadajući se da je Marta živa i zdrava.