Autor: Informer.rs

28.08.2024.

20:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Uoči venčanja saznala da ju je verenik prevario! Nije otkazala svadbu, smislila je paklenu osvetu

Lindzi je vereniku rekla da zna za njegovu prevaru, nakon čega je on napustio zajednički dom.

Svadba je već bila zakazana, a Lindzi nije znala šta da radi.

Planirali venčanje 4 godine i potrošili 40.000 evra

Lindzi i njen bivši verili su se početkom 2020, nakon što su bili zajedno od 2012.

Lindzi je rekla da su oni kao par imali svoje uspone i padove, ali da su bili uzbuđeni zbog venčanja. Planirali su venčanje 4 godine, a potrošili su 40 000 evra na čitavu ceremoniju - na večeru, fotografa i muziku.

Umesto svadbe organizovala je veliku žurku

Lindzi je htela da otkaže svadbu, ali onda se sabrala i razmislila. Njen verenik se vratio kod majke, a Lindzi je pozvala restoran kako bi otkazala svadbenu proslavu. Ali, onda se predomislila. 

Odlučila je da ipak održi zabavu i da je nazove "Dan slobode".

- Potrošili smo sav taj novac… Odabrala sam da provedem dan s bliskim prijateljima i porodicom, umesto da sedim kod kuće i plačem - rekla je Lindzi.

Poslala je poruku svim gostima koji su bili pozvani na venčanje kako bi im prenela vesti. Oko 60 do 70 gostiju došlo je na žurku, koja je uključivala svečanu večeru, govore i žurku uz di-džeja i bend.

Informer

 

Obukla je venčanicu, a gosti su se sredili kao za venčanje

Uoči nesuđenog venčanja, Lindzina prijateljica Rejčel joj je napravila frizuru i našminkala je. Lindzi je obukla svoju venčanicu. Došla je i nesuđena kuma, Bet, takođe u svečanoj haljini.

Dan je započeo pićem dobrodošlice za oko 40 gostiju.

Svi su bili obučeni u svoje originalne odevne kombinacije za venčanje - sa deverušama koje su još uvek nosile svoje haljine.

Lindzi je nosila venćanicu vrednu 1.000 evra.

Informer

Otišla i na medeni mesec

Lindzi je čak otišla i na medeni mesec. Provela je sedam dana u jednom letovalištu sa prijateljicom Melisom (31).

Iako još nije spremna da krene dalje, Lindzi je rekla da se na svojoj solo svadbi osećala osnaženo. 

- Nisam znala kako ću preživeti. Bila sam skrhana - bilo je prekasno da otkažem sve planove za venčanje. Sav taj novac je već bio potrošen. Međutim, veliki deo mene mislio je 'slobodna sam' - to je početak boljeg razdoblja. Drago mi je da sam to uradila - stvarno sam uživala u danu. Bila sam tako iznenađena koliko su me svi podržavali. Bila sam okružena tolikom ljubavlju, to me stvarno podsetilo da mi on nije potreban - istakla je Lindzi, prenosi NewYorkPost.