29.08.2024.

15:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Haos na safariju! Lavica upala u auto sa turistima i počela da napada sve od reda - šokantni snimak osvanuo na mrežama (VIDEO)

Tokom standardnog razgledanja u divljini, kada su očekivali da će posmatrati divlje životinje iz sigurnosti svog vozila, jedan neočekivani posetilac lavica upala je u auto i unela neverovatan preokret u njihovom safari iskustvu.

Ono što je počelo kao uzbuđenje zbog mogućnosti da se vidi velika mačka u njenom prirodnom staništu, pretvorilo se u iznenađujuće i šarmantno iskustvo kada je lavica pokazala neobičan interes za turiste, napadajući ih u igri i mazeći se sa njima.

Video ima skoro 50 hiljada pregleda, akomentari su i više nego različiti. Od onih koji su oduševljeni potezom lavice, do onih koji su sa strepnjom gledali video snimak. 

- Sreća pa je nahranjena inače bi ovi turisti bili ručak 

- Prelepo, dokaz da i divlje životinje imaju dušu 

- Ona je savršena, kako se samo mazi 

- Ohladio sam se kada je uletela u safari auto 

- Ko bi rekao da se ovako ponaša predator 

- Naučena na ljude, mada ja im nikada ne bih verovala 

- Hrabri turisti svaka čast 

Podsetimo, mnogi incidenti su se događali tokom safarija, kada su tigrovi i lavovi napadali turiste. Međutim, ima i lepih iskustava kao što je ovo, i životinja koje su blagog karaktera i blagonaklone prirode prema ljudima. Mada, možda je zaista bila samo sitog stomaka, mislite o tome.