Autor: Informer.rs

30.08.2024.

21:00

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Magazin

Skandal! Godinama se priča da Čarls nije Harijev otac, a sada se pojavila fotka čoveka na koga princ liči (FOTO)

Godinama su kružile glasine o tome ko je zapravo otac princa Harija, ali fotografija stara skoro 70 godina konačno je razotkrila istinu!

Britanska kraljevska porodica oduvek privlači pažnju javnosti zbog svojih zamršenih odnosa, pa ne čudi što je serija "Kruna" inspirisana njihovim životima. Jedan od najzvučnijih skandala koji se već godinama provlači kroz medije jeste tvrdnja da kralj Čarls III nije biološki otac princa Harija.

Informer

 

Decenijama su se provodile analize i upoređivale fotografije Harija i majora Džejmsa Hjuita, s kojim je princeza Dajana imala petogodišnju vezu tokom osamdesetih. Mnogi su verovali da je Hjuit pravi Harijev otac, budući da postoji očigledna fizička sličnost.

Međutim, iako su neki kadrovi pokazivali da Hari podseća na Hjuita, major je sam istakao da je njegova veza s Dajanom počela tek nakon Harijevog rođenja, odlučno odbacivši te spekulacije.

Prava istina, međutim, leži u nečemu što su mnogi prevideli. Uprkos tome što ne liči na Čarlsa, Hari je zapravo veoma sličan svom dedi, princu Filipu. Fotografija iz 1957. godine, koja je krasila naslovnicu magazina "Paris Match," otkriva neverovatnu sličnost između Harija i Filipa.

Ovu sličnost na Instagramu je podelio autor knjige o kraljevskoj porodici, Kris Džekson.

Na fotografiji, princ Filip ima 36 godina, dok je Hari sada tri godine stariji. Kada se uporede njihove slike u uniformama, postaje jasno da je princ Hari prava kopija svog dede.

"Sad svi znamo kako će Hari izgledati za 50 godina" napisao je jedan korisnik u komentaru na ovu fotografiju