Autor: Informer.rs

15.09.2024.

13:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Čekao da mu žena umre od raka kako bi promenio pol! Nije ni slutio na kakvu će prepreku naići - Horor!

Čini se da je istina da zaista nekada ne znamo sa kim smo u braku. Vrlo često se ispostavi da je ta osoba sa kojom spavamo, jedemo i delimo sve životne problema, u stvari neko koga ne poznajemo. 

Toni i Tereza, par iz Velike Britanije, upoznali su se u pabu u Korbiju i venčali samo nekoliko nedelja kasnije. Ono što je u međuvremenu počelo da pravi probleme u njihovoj porodici, u kojoj su dobili dvoje dece, pored jednog koje je Tereza ​​imala iz prvog braka, jeste Tonijeva potreba da se oblači kao žena.

Informer

 

Prava jeziva priča počinje nakon što je žena umrla, kada je priznao da se oženio njome jer je želeo da živi i izgleda baš kao ona. 

Tada u tom trenutku je počela njegova transformacija i danas se zove Čerilin Hol, identifikuje se kao transrodna osoba, ima 59 godina.

Sada otvoreno priča o tome da je oduvek želeo da bude žena ali nije mogao to sebi da priušti zbog raznih okolnosti. 

Dok je još Tereza bila živa, Toni je jednom priznao svojoj deci za svoje sklonosti, te su nastali ogromni problemi. Toni se tada povukao i sve obavljao u tajnosti.  Iako o deci nije razgovarao, čini se da oni nikako njega sada ne podržavaju, prenosi "Novi Život". 

Na kraju je dodao da je jako patio za Terezom kada je umrla ali da mu je jednu ruku bilo i drago jer je napokon došlo "njegovih pet minuta". 

- Živeo sam u laži, njena smrt je bila idealan trenutak za promenu - izjavio je nekadašnji Toni, a sadašnja Čerilin.