03.10.2024.

17:00

Foto: profimedia

Magazin

Orošava vaginu, prodaje sveće sa mirisom svog polnog organa! Životni rituali poznate glumice šokiraju svet

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou koja je nedavno sa mužem Bredom Falčakom, rediteljem Stivenom Spilbergom i njegovom suprzgom letovala Portofinu, šokirala je pre nekoliko godina izjavom da orošava vaginu. Bije to tada svojevrsni šok, a sada je manje više zastupljen tretman nege.

Iznenadila je i kada je otkrila da se podvrgava i tretmanima uboda pčela, a sve kako bi zadržala mladolik izgled. Neobično ili ne, Gvinet Paltrou u 52. godini izgleda sjajno, nalazi se u top formi, a promenila se tek toliko koliko je bilo neizbežno.

Informer

Gvinet sa suprugom

Sveća koja miriše na njenu vaginu 

Oskarovka čije metode negovanja u Holivudu mnogi nazivaju i bizarnim, šokirala je javnost 2020. kada je lansirala sveće sa mirisom vagine.

Ova sveća je prvo bila samo šala između eksperta za parfeme Daglasa Litla i Gvinet koji su zajedno radili na mirisnoj noti, a onda je ona izjavila da "jedna miriše na vaginu". 

- To je zanimljiv, lep, seksepilan i potpuno neočekivan miris - pisalo je u opisu tog proizvoda iz njene linije Goop koju je pokrenula 2008. godine.

Sveće su se prodavale za 75 dolara po komadu i rasprodale su se rekordnom brzinom. A radilo se zapravo o mirisu koji se dobio iz kombinovanja biljke iz roda geranijum, bergamota i kedra uz nijanse ruže.

Informer

Gvinet Paltrou

Čudan brak 

Ćerka Blajd Daner i Brusa Paltroua za koju kažu da je najveći promoter tihog luksuza u modi, udavala se dva puta. Njen prvi brak sa Krisom Martinom za kog se udala 2003. bio je pod lupom javnosti. Glumica sa frontmenom "Coldplay" ima ćerku Epl i sina Mozesa. Razveli su se 2016. i ostali u dobrim odnosima, a ona je čak i podržala njegovu vezu sa Dakotom Džonson sa kojom je i prijateljica.

Gvinet se 2018. udala za Breda Falčaka i prvih šest godina braka obećava, iako je njihova bračna zajednica, po mišljenju mnogih, neubičajena jer glumica ima ovakve bračne metode: četiri dana njih dvoje spavaju u istoj kući, a onda on tri dana boravi na drugoj adresi, u svojoj vili.

Glumica je za "Style Magazine" objasnila:

- Svi moji prijatelji koji su u braku, misle da je to idealno i da ne treba da menjamo tu rutinu.

Napomenula je da je tu metodu odobrila i nejna savetnica o vezama jer se time odnos štiti od monotonije.

Slažete li se vi da je ovaj način efikasan?

Informer

 

Slikala se gola za 50. rođendan 

Gvinet Paltrou koja je bila u vezi sa Bredom Pitom, objavila je u čast svog 50. rođendana 2022. na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira bez odeće. Pola veka života važan jubilej pa je bio red da se to obeleži na poseban način. Fotografija nage Gvinet Paltrou pretila je da napravi kolaps na Instagramu jer je za samo 15 minuta dobila više od 35. 000 lajkova.

Glumica je dobila pregršt rođendanskih čestitiki, žele joj dobrodošlicu u klub onih koji su napunili 50 godina, a ističu i da je šesta decenija najlepši period života.