Autor: Informer.rs

09.10.2024.

11:00

Foto: tiktok/prinstcreen

Magazin

Sređivala podrum pa pronašla stvari od nepoznate osobe! Uspaničila se, a onda se dogodilo nešto bizarno (VIDEO)

Nikome nije prijatno kada samo pomisli na to da je neka nepoznata osoba u našem dvorištu ili da se vrzma danima oko našeg stana. 

Baš to se dogodilo ovoj TikTokerki kada je sređivala dvorište u svojoj kući. Naime, ona je primetila je da je otvor za mali podzemni prostor bio sumnjivo otključan. Kada je istražila, pronašla je improvizovani krevet sa ljubičastim pokrivačem, kao i nekoliko torbi sa ličnim stvarima nepoznate osobe.

- Oh moj Bože, neko živi ispod moje kuće... Beskućnici znaju biti opasni, ali oni su i dalje ljudi. Imamo mogućnost da budemo ljubazni. Postoji više načina da se to reši - rekla je ona. 

Iako je pretrnula od straha i ove jezive situacije, odreagovala je smireno!

Umesto da pozove policiju, TikTokerka je ostavila ceduljicu sa porukom gde joj je nudila pomoć, a odmah ubrzo je i upoznala sa ženom po imenu Gabi koja je tu živela mesecima. 

- Njeno ime je Gabi, u kasnim je četrdesetim godinama. Ima svoju kuću i porodicu ali se bori sa ozbiljnim mentalnim bolestima - rekla je. 

- Dala sam joj svoj broj telefona i odvezla do mog prijatelja koji će joj pomoći da dobije hranu, sklonište i psihološku pomoć - dodala je za kraj. 

U komentarima ispod videa je dobila mnoštvo pohvala jer se ponela prema ženi onako kako mnogi od straha ne bi.