10.10.2024.

14:00

Foto: printscreen instagram

Magazin

Seksi stjuardesa šokirala priznanjem! Evo šta se dešava između razuzdanih članova posade, ovo mesto je centar za orgije (FOTO)

Bivša stjuardesa otkrila je jedno mesto gde su članovi posada iz različitih avio-kompanija imali orgije.

Skaj Tejlor bila je stjuardesa 17 godina i ispričala je pikanterije o nekim od najvatrenijih odmora između letova. Sletanje u Južnu Afriku često dovodilo do toga da oženjeni kolege zaborave na svoje moralne principe.

Razuzdani članovi posade

Govoreći za Daily Star, rekla je da je bilo mnogo afera između članova posade i pilota.

- Iz nekog razloga, to je uvek bio Johanesburg, i ja sam to pripisivala vinu i nedostatku kiseonika -  nasmejala se.

- U hotelima je bila mešavina posada, i definitivno nije bilo rivalstva kada su u pitanju bile žurke po sobama. Neke od tih žurki su bile prilično zanimljive - otkrila je bivša stjuardesa. 

- Stvari mogu postati prilično provokativne. Jednom u Johanesburgu je sve to postalo previše za mene. Videla sam vrata i pobegla. Radilo se o jednoj posadi i drugoj posadi, i pomislila sam... ovo nije za mene - rekla je ona. 

Novinari Daily Stara pitali su Skaj da li je zaista bila deo orgija. 

- Da, bio je to početak jedne, i nemam problem to reći jer je menadžer na tom letu ionako bio užasan prema meni - rekla je kroz smeh. 

Bivša članica kabinskog osoblja napustila je svoju karijeru zbog provokativnijeg posla, ali je rekla da je zadržala profesionalizam dok je radila na letovima.

Međutim, istakla je da to nije uvek bio slučaj sa kolegama koje bi se „promenile“ nakon što bi spavale sa pilotom.

Nemoralne kolege

Za sebe je rekla da je bila prilično dosadna tokom svoje karijere. 

- Nikada nisam imala aferu sa pilotom, niti sam bila u vezi sa nekim od njih. Uvek sam ih smatrala džentlmenima, možda sam imala sreće, i mnogi od njih su mi i dalje dobri prijatelji. Generalno su brinuli o vama i bili veoma profesionalni. Ali, kao i u svakom poslu, možete zamisliti da se dešavaju razne stvari - objasnila je ona. 

- Primetila sam da bi se mnoge članice posade, ako su bile u vezi sa pilotom, značajno promenile. Imala sam zaista dobre prijateljice koje su iznenada postale... osećale su se važnijima i kao da su na višem položaju, spavajući sa pilotom iza leđa njegove porodice - ispričala je Skaj. 

- Videla sam mnogo prijatelja kako se menjaju, i prestajali bi skoro da rade tokom letova, misleći da su unapređeni na poziciju menadžera zbog svoje veze sa pilotom ili kapetanom, što mi je bilo veoma čudno - rekla je ona.

- Bilo mi je veoma zbunjujuće jer moralno ne bih postupila onako kako sam videla da se neki od članova posade ponašaju na poslu- završila je svoju priču. 

Njene veze sa pilotima i kapetanima održavala je veoma profesionalno. Bilo je atraktivnih pilota, ali nije bilo vredno drame zato što većina od njih ima porodicu.