11.10.2024.

11:26

Foto: Profimedia/Reuters

Magazin

Izbio rat između Francuske i Italije! Emili je za sve kriva, Makron dobio ozbiljno upozorenje

- Dragi Emanuele Makronu, ne brini: Emili se vrlo dobro oseća u Rimu - izjavio je gradonačelnik Roberto Gualtijeri.

Gualtijeri je dodao da se srce ne može kontrolisati, i da treba pustiti Emili da izabere.

U četvrtoj sezoni serije Amerikanka Emili Kuper, koju igra glumica Lili Kolins, preselila se iz Pariza u Rim zbog posla.

Makron je ranije u šali poručio da će se boriti da obezbedi da se glavna junakinja Netfliksove hit serije ''Emili u Parizu'' vrati u francusku prestonicu nakon boravka u Rimu.

- Žestoko ćemo se boriti (da se vrati). I tražićemo od njih da ostanu u Parizu! 'Emili u Parizu' u Rimu nema smisla - rekao je Makron magazinu Varajeti.

Informer

Emili u Parizu

Serija donela uspeh Francuskoj

Prema njegovom mišljenju, ova serija je donela veliki uspeh Parizu i čitavoj zemlji, a njegova supruga Brižit toliko zaljubljena u seriju da se čak pojavila u jednoj epizodi zbog čega je Makron, kako sam kaže, "bio veoma ponosan".

Informer

Brižit Makron na snimanju serije

U intervjuu za rimsko izdanje magazina Holivud Riporter, gradonačelnik Rima je upozorio francuskog predsednika da se ne meša u produkcijske planove Netfliksa.

Gualtijeri je dodao da je o Makronovim komentarima razgovarao i sa gradonačelnicom Pariza An Idalgo, i da su se oboje smejali tome.

- Mi vidimo da se Emili seli u Rim što je potvrda da naš grad postaje sve važniji, i sasvim smo opušteni zbog odluka produkcije Netfliksa. Oni znaju šta rade - poručio je Gualtijeri, dodajući da bi i Makron trebalo samo da se opusti.