Autor: Informer.rs

27.10.2024.

21:00

Foto: printscreen instagram/eviereesig

Magazin

Muškarcima dozvoljava sve tokom seksa sem ovog! "Možeš da mi radiš šta hoćeš, ali to ne diraj"

Eva Res, popularna glumica u industriji filmova za odrasle, poznata je kao "zvezda fantazija". Godinama je gradila karijeru, a sada je otvoreno govorila o jednom pravilu koje se nikada ne sme prekršiti.

Jedno pravilo koje se ne menja

- Sve mi možeš raditi, ali kosu mi ne diraj - izjavila je Eva.

Eva Res je do sada mnoštvo toga probala ali je po pitanju kose nepokolebljiva.  Njena frizura, uvek savršeno stilizovana i ofarbana, deo je brenda koji je pažljivo gradila. Jedan dodir mogao bi da uništi njen izgled, a time i njen brend.

Jedini put kada je morala da prekine scenu dogodio se kada joj je kolega zgrabio kosu. To iskustvo ostavilo je dubok trag, a nedavno je u intervjuu za Daily Star objasnila zašto je njena kosa toliko važna.

- Moja kosa je deo mog identiteta, ona me izdvaja i daje autentičnost mom brendu. Ako mi je pokvare na snimanju, treba mi puno vremena da je ponovo sredim - rekla je Eva, prisećajući se i zdravstvenog problema koji joj je pre nekoliko godina izazvao opadanje kose.

Zdravstveni problemi i Evin povratak samopouzdanja

Nakon što joj je zbog promene terapije većina kose opala, Eva je morala da koristi poseban sistem za nadogradnju kose. Nakon godinu dana, kosa joj se oporavila, ali je iskustvo ostavilo trag.

- Možeš da radiš šta hoćeš, ali moju kosu ne diraj - odlučno je zaključila.

Eva naglašava da joj nije važno kako izgleda zbog uloge, već zbog brenda koji je izgradila. Taj brend, kaže, pomogao joj je da osigura svoje mesto u industriji.