10.09.2015.

10:25

Foto:

Magazin

BUDITE DRUGAČIJE! Ovo je 5 ultramodernih frizura za školu

 

1. Visoke punđe - Prvi izbor su svakako visoke punđe koje izgledaju zanimljivo, a kosa je uredno pokupljena. Predlažemo nešto drugačije varijante običnih visokih punđi - mašna punđu.

2. Niske punđe - Niske punđe su pandan visokim i rezervisane su za vas koje volite nešto romantičniji izgled. Upletena niska punđa je idealna za vas sa kraćom kosom, a romantična punđa od peltenice za vas sa jako dugom kosom koju teško uspevate da ukrotite.

Google.com

3. Pletenice uz glavu - Pletenice uz glavu su sjajan način da pokupite kako kraću tako i dužu kosu tako da uredno izgleda i ne smeta vam na časovima. Predlažemo amazonsku, holandsku i francusku žito pletenicu.

Google.com

4. Rep - Ukoliko volite da nosite rep, možete izbeći klasične pomalo dosadne varijante uz minimalna osveženja. Uvrnuti rep sa trakom je jedan od mogućih izbora, a tu je cik-cak rep iz serije ,,Gossip girl'', kao i bajkoviti rep princeze Jasmin.

Google.com

5. Puštena kosa - Ukoliko pak najviše volite da nosite puštenu kosu, ali biste volele neki zanimljiv detalj u kosi, predlažemo rajf pletenicu  kojom ćete skloniti samo šiške sa lica, pereca pletenicu koju će svi primetiti ili romantičnu lančić pletenicu.

Google.com

 

Tagovi: