21.10.2015.

15:53

Foto:

Magazin

OSLOBODITE SE BOLA Izborite se sa diskus hernijom

Stručnjaci tvrde da više od 80 odsto stanovništva pati od ove bolesti. Diskus hernija, odnosno oštećenje diskusa u kičmi usled degenerativnih promena ili povreda, za posledicu ima upalu, bol i ograničenje pokreta i javlja se u bilo kom predelu kičme, najčešće između 30. i 45. godine života.

Fizikalna terapija i/ili lekovi su do skoro preporučivani kao uobičajeni načini lečenja, ali bez uspeha da se dubinski tretira uzrok i bolno mesto, kao što to danas čine kiropraktika i savremeni aparati koji se primenjuju prilikom lečenja diskus hernije.

Pod nadzorom američko-srpskog tima vrhunskih stručnjaka, u West Medic Domu zdravlja primenjuje se najkompletniji program lečenja svih povreda i degenerativnih promena, uz najsavremenije metode lečenja Tecarom, HIL laserom, Shockwave terapijom, najpreciznijom spinalnom dekompresijom pomoću Renuva Disc aparata, uz visoko stručnu kiropraktiku. Učinak ovih metoda lečenja primetan je u nekim slučajevima odmah, dovodeći do značajnog smanjenja bola i povećanja pokretljivosti.

West Medic Dom zdravlja uz primenu najsavremenijih tehnologija uveo je inovativne metode lečenja koje se primenjuju u svetu, a koje su sada dostupne pacijentima u Srbiji.

 

Tagovi: